27 Ocak 2011 Perşembe

Şahsa Özel Nasihat!

Len sen ne aşağılık adamsın? Fazla tık almak için tıklatmadığın bir yerin kaldı mı? Sen de hiç insanlık yok mu? Sen insan evladı değilmisin? Millet taziye yazıyor sen o sapık, bir şey ifade etmeyen atıklarını milletin gözüne sokuyorsun. O nasıl başlık öyle. "Blogta ...s" demek ne demek? Sen bunu kaç kişiyle yaptın mendebur herif. Senin cinsin üç seçenekli olmalı! Kitabı olan kitapsızın tekisin (!) Allah belanı versin adi şey..!
Yazında genelleme yaptığın için bunları sana şahsım adına yazıyorum. İnsanların öfkelerinden zevk aldığını biliyorum! Bu sapıklığının başka boyutu olmalı. Aklı kç kaçmış şer.... pzvk! SAYGILAR...

Not: Zaman zaman ağzımı bozmak zorunda bırakıldığım için muhatabım veya muhataplarım hariç tüm okuyuculardan çok çok özür dilerim. Yukarıdaki söz konusu kişi binlerce insanı itham eden ve herkesi ilgilendiren bir kategoride "Blogta ...s" adlı bir yazı ve başlık kullanmıştır. Bu yazı kendisine cevap niteliğinde yazılmış ve link bir başka yazımın içinde okuması için verilmiştir. Tüm aklı selim dostlardan bu konu için verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dilerim.

Şayet o yazının orada yayınlanmasına izin verilmemiş olsaydı bu yazı da vücuda gelmeyecekti! Demek ki neymiş? Yorumlarımıza ambargo uygulayan idare bu tür blogların burada yayınlanmasına izin vermiyecek veya kategorisini değiştirecekmiş!
Saygılarımla....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder