4 Eylül 2012 Salı

M.Talip Girgin Kimdir?


M.Talip Girgin 07.01.2007 tarihinden bu yana Milliyet Blog yazarıdır. Milliyet Blog; Milliyet com.tr nin bir uzantısıdır. Milliyet com. tr ise Milliyet gazetesinin internet haber sitesidir. Milliyet blog yazanları; Milliyet com.tr nin yayın ilkesine ve yayın anlayışına uygun (!) yazdıklarında; Milliyet com.tr bünyesinde köşe yazarı olarak yazabilmektedirler. Örnekleri mevcuttur. Ayrıca Milliyet Blog yazarlarının içinde profesyonel köşe yazarları ve profesyonel kitap yazarları azımsanmayacak kadar fazladır. 

M.Talip Girgin’in kendisine ait resmi olarak dört adet sitesi vardır. Bunlardan ikisi Haber sitesi bir tanesi blog sitesi bir tanesi de yaptığı iş ile alakalı tasarım aşamasında olan yeni bir sitedir. Milliyet Blog’un kendi yayın ilkesine uymayan, yayınlanmayan yazı ve yorumları ise; BEDAVA siteler aracılığı ile söz konusu muhataplarına cevap verir! Bu sitelerin içinde çok açık ve net açıklayıcı ifadeler vardır!

Milliyet com.tr yazarı olma yolunda, Milliyet gazetesinin ilke ve yayın anlayışına uymadığı için apoletlerini bilerek ve isteyerek kendisi söküp atmıştır (!) M.Talip Girgin hiç kimsenin değirmenine su taşımaz, taşıyanlarla da işi olmaz! Yaklaşık yirmi kadar amatör balıkçı sitelerinde ve bir o kadar da farklı sitelerde gönüllü olarak yazmaya devam ediyor. 

İsteyen herkes blog yazabilir tabi ama etki derecesini ve yerini editörler belirler. Köşe yazarı olmak hayal değildir.
Buyurun sizleri de bekleriz...
Cümleten rastgele... 

Bazı eski medya kırpıkları... 













1 yorum: